Béčko stále sklízí vítězství, doma porazilo Telnici 27:20

V sobotu po obědě čekalo na domácí Maloměřice zajímavé utkání s aspirantem na titul, a to Telnicí. Zápas byl o to poutavější, že za A-tým Majlontu v extralize nastupují právě dva hráči z kádru Telnice, jmenovitě Zdeněk Kukla a David Popela.

Zápas začal překvapivě skvěle pro domácí, kteří měli doposud v sezóně právě problémy v začátcích utkání a vždy museli dotahovat ve skóre soupeře. Nicméně tentokrát se mužstvo pod vedením Libora Kubíčka mohlo spolehnout na důraznou a pevnou obranu a doslova nepřekonatelného Karla Schwarzera, kvůli němuž se musí nejspíš ještě teď telničtí střelci budit v potu ze spaní. Majlont rychle odskočil na 7:1 zejména díky rychlým brejkům. Hostujícího gólmana trápil nejvíce Josef Vykouřil, který dokázal míč dostat do sítě i z neuvěřitelných střeleckých úhlů. První poločas skončll za stavu 16:8.

Ve druhé půli domácí stál kontrolovali hru, nicméně hra v jejich podání ztratila na svém dravém a po gólech hladovém projevu. Telnice se začala prosazovat střelami z dálky a svou obranou s vysunutou střední spojkou zatápěla domácím útočníkům. Hosté tak ke konci utkání uřizli brankový rozdíl na 5 gólů, avšak Maloměřice ke konci posbíraly zbylé síly a i ve čtyřech hráčích dokázaly zvítězit v poměru 27:20.

Béčko tak i nadále vodí 2. lize mužů v jihomoravském regionu. Mezi nejlepší střelce utkání na straně domácích se zapsal Josef Vykouřil se šesti góly a Jan Drásal, který vsítil čtyři branky.

Martinu Vítkovi přejeme brzké a bezproblémové uzdravení.