SHC Maloměřice Brno vyhrálo turnaj mladších žáků v házené v Hustopečích

Náš tým SHC Maloměřice Brno se stal vítězem víkendového turnaje mladších žáků v házené v Hustopečích. Pod vedením trenérů Romany Leinveberové a Martina Paláška zaznamenali sérii výher, které potvrdily jeho vedoucí pozici v Jihomoravské lize – stříbrné skupiny.

Naši mladí házenkáři nastoupily do turnaje s pevným odhodláním. V prvním zápase porazily SKKP Handball Brno B 18:5 a odstartovaly tak svou úspěšnou cestu turnajem. I v dalších duelech prokázaly svou sílu a dovednosti, a postupně porazily Házenou Legatu Hustopeče 16:6, Sokol Juliánov 23:14, a nakonec i Sokol Nové Bránice v poměru 20:11.

Po skončení turnaje se SHC Maloměřice Brno posunulo na první místo v celkové tabulce ve stříbrné skupině Jihomoravské ligy mladších žáků. S 11 výhrami a jednou remízou se stali lídry tabulky, což je odměnou za tvrdou práci hráčů i trenérů.

„Jsme spokojeni s výkony našich hráčů,“ řekl trenéři týmu. „Jejich nasazení a pracovitost nám pomohly dosáhnout tohoto úspěchu i přes to, že jsme nebyli kompletní a máme hodně nemocných a zraněných hráčů. Těší nás, že pozorujeme výkonnostní růst našich hráčů.“

Ota Veselý