SHC Maloměřice Brno oznamuje nového hlavního partnera

SHC Maloměřice Brno, extraligový házenkářský tým, s potěšením oznamuje uzavření tříleté strategické spolupráce s novým hlavním partnerem. Ve spolupráci s partnerskou reklamní agenturou Marais, se jím stala renomovaná společnost Electric Medical Service (E.M.S), která od roku 1993 poskytuje špičkové služby v oblasti prodeje a servisu zdravotnické techniky.

Stabilizace a rozvoj týmu

Cílem této spolupráce je stabilizace mužstva a zlepšení jeho výkonnosti, což by mělo vést ke zlepšení sportovních výsledků a postavení týmu v tabulce extraligy. K tomuto spojení došlo díky aktivitě reklamní agentury Marais, se kterou klub spolupracuje již delší dobu, a které za tuto její práci patří velké poděkování. Vedení SHC Maloměřice Brno si od této strategické aliance slibuje výrazné posílení své pozice na domácí scéně a vytvoření solidního základu pro budoucí úspěchy.

Hospodář SHC Maloměřice Brno, Aleš Kolář, k této spolupráci uvedl: „Jsme nesmírně rádi, že jsme uzavřeli partnerství s tak prestižní společností, jako je Electric Medical Service. Tato spolupráce nám poskytne potřebnou stabilitu a umožní nám soustředit se na dosažení našich sportovních cílů. Věříme, že s podporou E.M.S budeme schopni dosáhnout nových úspěchů a posunout náš tým na vyšší úroveň.“

Výhody pro Electric Medical Service

Pro společnost Electric Medical Service přináší titul hlavního partnera SHC Maloměřice Brno další prestižní spojení s významným sportovním klubem. Společnost již sponzoruje hokejový klub HC Kometa Brno, basketbalový klub Basket Brno a Městské divadlo Brno, čímž si upevňuje svou pozici významného podporovatele kultury a sportu v regionu.

Generální ředitel E.M.S, Petr Podloucký, k tomu dodal: „Podpora sportu a kultury je pro nás nesmírně důležitá. Partnerství s SHC Maloměřice Brno je dalším krokem k posílení naší role ve sportovním prostředí. Věříme, že naše podpora přispěje k rozvoji házené v Brně – Maloměřicích a Obřanech, a že společně dosáhneme skvělých výsledků.“

O společnosti Electric Medical Service

Electric Medical Service s.r.o. byla založena v roce 1993 a od roku 1995 je výhradním distributorem General Electric Medical Systems v oblasti prodeje a servisu ultrazvukových přístrojů v České republice. Společnost se rovněž zaměřuje na prodej a servis kostních denzitometrů a rentgenové techniky a nabízí likvidaci zdravotnických přístrojů včetně IZ a vystavení protokolu. Centrála společnosti se nachází v Brně, s obchodním zastoupením v Praze a servisními středisky v Praze a Písku.

K tomu dodává zástupce společnosti Marais s.r.o., Miroslav Labuda: „ Jsem rád, že se nám podařilo propojit značky EMS a SHC Maloměřice. Jsem přesvědčen, že toto propojení bude přínosem pro splnění sportovních cílů SHC Maloměřice v extralize, ale současně pomůže přivést na sportoviště nové děti a mládež. To je jeden z hlavních důvodů, proč společnost EMS naším prostřednictvím podporuje sport v regionu“.

 

Tato strategická spolupráce slibuje přinést pozitivní změny jak pro SHC Maloměřice Brno, tak pro Electric Medical Service, a přinést nové příležitosti pro rozvoj a úspěchy v nadcházejících sezónách.