SHC Maloměřice Brno prodlužuje spolupráci se společností ZOŠI Trans s.r.o.

Náš extraligový házenkářský klub SHC Maloměřice Brno s potěšením oznamuje, že jsme prodloužili reklamní spolupráci s ryze českou dopravní společností ZOŠI Trans s.r.o. Tato firma, která byla založena v roce 1997, se za dvacet sedm let svého působení na trhu rozrostla na více než 90 moderních kamionových souprav a dnes nabízí přepravní služby po celé Evropě. Kromě toho vlastní také temperované skladovací prostory o rozloze 1.800 m².

Společnost ZOŠI Trans s.r.o. je významným podporovatelem sportu a vedle našeho klubu SHC Maloměřice Brno poskytuje finanční podporu i dalším sportovním týmům v regionu, včetně házenkářů Sokola Nové Bránice, konkurenčního extraligového týmu SKKP Handball Brno, hokejistů HC Kometa Brno, basketbalistů Basket Brno a florbalového klubu Florbal Židenice. Mimo sportovního odvětví pak společnost podporuje i charitativní organizaci SOS dětské vesničky.

Zajímavostí je, že spolumajitelem firmy ZOŠI Trans je bývalý házenkář Marek Šimbera, který žije v Nových Bránicích a sám aktivně podporuje místní házenkáře. V minulosti byl také protihráčem našeho hospodáře Aleše Koláře, se kterým si na hřišti nedarovali nic zadarmo.

„Velice si vážíme podpory od společnosti ZOŠI Trans s.r.o., která nám pomáhá zajišťovat zázemí a podmínky pro rozvoj našich hráčů. Jsme rádi, že můžeme pokračovat ve spolupráci s firmou, která má nejenom bohatou historii, ale také silnou vazbu na náš sport,“ uvedl hospodář SHC Maloměřice Brno Aleš Kolář.

Marek Šimbera, spolumajitel ZOŠI Trans s.r.o., k tomu dodává: „I když jsme se na hřišti s Alešem často střetávali, vždy jsme si zachovali vzájemný respekt. Nyní se naše cesty opět protnuly v jiné roli, a jsem rád, že můžeme pokračovat v podpoře házené nejen v Brně, ale i v okolí. Sport je pro mě stále srdeční záležitostí a jsem hrdý, že můžeme přispět k jeho rozvoji.“

Děkujeme společnosti ZOŠI Trans s.r.o. za důvěru a podporu. Těšíme se na další úspěšná léta spolupráce, která bude přínosem pro náš klub i celou sportovní komunitu.

Otakar Veselý